Hírek

Október 28-án EGÉSZ NAPOS festés!

2017. október 28. szombat 10 órától 17 óráig

EGÉSZ NAPOS FESTÉS!

Jelentkezés szükséges!

Hagyomány és modern – festőtanfolyam kezdőknek és haladóknak – akrilfestékkel 40×80 cm-es farostra

Richard Burlet modern szecessziós Hölgyét festjük meg egy hagyományos japán festmény háttérrel. Régi és új harmóniája, miközben kipróbáljuk a festőkést és a lazúrozás technikáját Látványos, kezdőknek is ajánlott tanfolyam!

Egész napos festőtanfolyamaink két részből állnak, közte egy ebédszünettel. A munkátok megkönnyítése érdekében előkészített farosttal várunk, ezért nagyon fontos, hogy részvételeteket jelezzétek felénk a megadott elérhetőségeken!

Köszönöm és szeretettel várlak Benneteket! Kalocsai Zoltán, művészeti vezető Megismerjük az akriltechnika előnyeit, az ecsethasználat apró trükkjeit és magunkba szívjuk az alkotás örömét!

„Fesd át az életed!”® – Kalocsai Zoltán paint coach

Ára 8.000 Ft

JELENTKEZÉS szükséges!október28 Richard Burlet

Következő téma: Egy festmény – Egy alkalom

október 26 Andre Kohn

2017. október 26. csütörtök 14 órától 17,30-ig

Modern felületek képzése – festőtanfolyam kezdőknek és haladóknak – akrilfestékkel 25×75 cm-es farostra

Andre Kohn : fény és forma festőkéssel. Szépet alkotni gyorsan? Erre az egyik legalkalmasabb a festőkéses technika. A kép alapjainak gyors felrakására és/vagy befejezésére kiváló. Most megismerkedünk veleJ

Annyira jól sikerültek az előző festőkéses foglalkozásaink, a kezdők is olyan látványos haladást értek el, hogy bátran növeltem a közösen festendő képünk méretét 25×75 cm-esre.

Kompozíció vázlattal, méretre vágott plasztikkal várlak Benneteket, segítve a munkátokat. Kérem, hogy hozzatok több festéket a technika miatt!

Részletek

Jelentkezés

Szobrásziskola időpont változás

Kedves Szobrászhallgatók, a szerdai szobrásziskola időpontja tévesen volt fenn a honlapon, tehát szerdán és csütörtökön is 17 órára várunk benneteket a Munkácsy Művészeti Szabadiskolában, Nagymező utca 43.

Elnézést a kellemetlenségért!

Következő téma Egy festmény, egy alkalom

Az akrilfesték lehetőségei festőtanfolyam kezdőknek és haladóknak – akrilfestékkel

Ez a tanfolyam most a tanulásra helyezi a fő hangsúlyt. Hat kis képen keresztül tapasztaljuk meg a festék és a kreativitásunk lehetőségeit. Nem egy képet festünk, hanem olyan technikákkal ismerkedünk, amivel még számtalan képet festhetünk meg.

Van kedved velem utazni? Mosolyogva és néha elrontva tanulni! Légy bátor! Szeretettel várlak! Kalocsai Zoltán művészeti vezető

„Fesd át az életed!”® – Kalocsai Zoltán paint coach

Részletek

Jelentkezés

20171005

Egy festmény – Egy alkalom: most kivételesen két festmény :)

Következő téma:

Egy festmény- Egy alkalom: festőtanfolyam kezdőknek és haladóknak –  akrilfestékkel farostra

Kedves Festőtársaim, Két képet festünk, de már mottóvá vált tanfolyamcímünkön nem akartam változtatni. mint láthatjátok, tovább tágítjuk ismereteink határait!

Rene Gruau dekoratív festészetét a szép nők és a bohém világ ábrázolása jellemzik. Háttér és test, felület és mélység, a motívum kiemelése kontúrozással!

Újdonság lesz a kitakaró folyadék használata!

„Fesd át az életed!”® – Kalocsai Zoltán paint coach

Részletek

Jelentkezés

csütörtök

Következő téma: Egy festés – Egy alkalom

Modern szecesszió

richard burlet tan

Modern szecesszió– festőtanfolyam kezdőknek és haladóknak – vegyestechnika: festőkés és ecset, akrilfestékkel 25×60 cm-es farostra

Kedves Festőtársaim, mint láthatjátok, tovább tágítjuk ismereteink határait. Richard Burtlet szecesszió ihlette festészetét a szép nők díszes portréi jellemzik. Háttér és test, felület és mélység –  festőkéssel és ecsettel. Csipetnyi arannyal!

„Fesd át az életed!”® – Kalocsai Zoltán paint coach

Időpont szeptember 21. csütörtök 14 órától 17.30-ig

További részletek

Jelentkezés